Ben jij klaar om broodjes naar een nieuw niveau te tillen?

Timmy’s Barendrecht is geopend in januari 2023 en groeit snel. Momenteel werken er 20 enthousiaste broodjeshelden en we zoeken er nog meer!

Ben jij klaar om je broodskills naar een nieuw niveau te tillen? Bij Timmy’s Broodjes hebben we een avontuurlijke vacature die wacht op een echte broodjesmaker zoals jij. Als je houdt van uitdagingen, teamwork en heerlijk eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn altijd wel op zoek naar helden die de lekkerste broodjes maken bij Timmy’s!

Als algemene broodjesheld ben jij de ruggengraat van ons team. Je bent de multitasking meester die alles aanpakt, of het nu gaat om het bereiden van onze smakelijke broodjes, het verwelkomen van klanten met een glimlach of het helpen bij het runnen van de keuken. Je bent de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat Timmy’s Broodjes soepel draait.

Waarom Timmy’s Broodjes?

Bij Timmy’s Broodjes geloven we in avontuur, groei en een flinke dosis lef. Als je bij ons komt werken, kun je genieten van:

  • Een team dat als een familie samenwerkt.
  • Kansen om je vaardigheden uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • De kans om een echte held te worden in de wereld van de broodjes.
  • Een smaakvolle personeelskorting die je smaakpapillen zal verwennen.

Hoe solliciteer je?

Ben jij de held die we zoeken? Stuur je CV en een korte motivatie naar info@timmysbroodjes.nl, t.a.v. Tim en vertel ons waarom jij de perfecte broodjesheld bent voor Timmy’s Broodjes.

Bij Timmy’s Broodjes zetten we ons in voor kwaliteit, plezier en teamwork. Als je klaar bent om een onverschrokken broodjesavontuur aan te gaan, sluit je dan aan bij ons team en ontdek hoe jouw broodjesheldenverhaal begint!

Neem gerust contact op